Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. ГОЛ, НЕТ, ШТАНГА!

12. 10. 2016

          logo-hl---p2016.jpg

 

GÓL, NE, TYČKA!

5. Zimbru Olymp - Bamboocha City 1:3

 

czech_republic_czech_flag.png

Ani páté kolo nepřineslo body do tabulky... Ale malou útěchou pro Zubry Olympioniky může být skutečnost, že v tomto utkání se poprvé projevovala logická součinnost a šla hra.

 

Ano, problémy byly, ale to, že inkasovali nejméně branek ze všech do tohoto odehraných zápasů, při tom dvakrát trefili tyč a třikrát břevno, mluví o tom, že opravdu není všechno ztracené a vzbuzuje naději na lepší.

 

Záchrana 3 ligy - to je náš hlavní cíl sezóny! Zubři, nevzdáváme se! Hlavně ukázat charakter a být oddaný na hřišti na 100%! Dovednosti a umění na to jednoznačně máme!!!

 

Carpeta.cz              Giftlab.cz           Topbrand.cz

zimbru-06-back.jpg  zimbru-06-face-final.jpg

 

JS Agency

logo-js-agency.png

 

ГОЛ, НЕТ, ШТАНГА!

5. Zimbru Olymp - Bamboocha City 1:3

 

russia-flag.jpg

И пятый тур не принёс очков в таблицу... Но маленьким утешением для Зубров Олимпийцев может быть тот факт, что в этом матче впервые прослеживались логические действия и вязалась игра.

 

Да, недочёты были, но то, что пропустили меньше всего голов из всех до этого сыгранных матчей, при этом попав два раза в штангу и три раза в перекладину, говорит о том, что действительно не всё потерянно и вселяет надежду на лучшее.

 

Сохранение прописки в 3 лиге является наше главной целью сезона! Зубры, не сдаёмся! Главное проявить характер и отдаваться на поле на 100%!  A умение у нас однозначно есть!!!

 

Carpeta.cz              Giftlab.cz           Topbrand.cz

zimbru-06-back.jpg  zimbru-06-face-final.jpg

 

JS Agency

logo-js-agency.png

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář