Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovo organizátora k 1. turnaji

31. 8. 2011

Tak a úvodní vstup do zimní sezony v hale na Hamru máme za sebou. Dopadl takto. Vítězem se stalo opět po roce mužstvo DREAM TEAMU. Na příčce druhé se po vyřazení ambiciozních HOUSLIC a KILLTECU umístilo mužstvo TUSCARORY. Třetí příčka což je propad o jedno místo oproti loňsku a družstvo Rudíkova. Útěchu nám pak vyhrálo sdružení Moldavců pod vedením nejlepšího golmana EVŽENA, jehož team se jmenoval ZIMBRU OLYMP.


Nejlepším hráčem turnaje byl zvolen Šmerda z DREAM TEAMU a střelcem pak hráč TUSCARORY S ČÍSLEM 6. Bohužel nemáme jeho příjmení, tak opravíme příště až budeme vědět.

 
 
FOTOGALERIE bude doplněna také později neb není jisté, že jsem s fotoaparátem něco nafotil ale snad jo uvidíme. Spousty kvalitních teamů zůstali za branami svých možností a proto budou pozváni na další turnaje ale již v roce 2011, které plánujeme, taktéž na Hamru. Jelikož se musí hrát ve čtyřech halách. Bude turnaj ,vždy jen jedenkráte do měsíce, aby se nám ho povedlo naplnit, vždy alespon 16 týmy.
 
 
Co se týče turnajů venkovních a to na hřišti v Běchovicich ve všední dny, ještě sám nevím. Zima je letos tuhá již od samého počátku a proto by o umrznutí asi nikdo nestál. No přesto však kdyby měli teamy zájem jsem připraven to zařídit. Termíny halových turnajů dodám mezi svátky a napíšu vám je SMSkou + budou zveřejneny zde a na facebooku.
 
 
Všem přeji krásné prožití vánočních svátků. Hodně dresů, kopaček a balonů pod stromeček. Do Nového roku pak přání, aby se vám fotbalově či futsalově dařilo a abychom se společně potkali na dalších akcích .
 
PETR JAMBOR (JAMBO)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář