Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. СТРЕМЛЕНИE К ПОБЕДЕ ПРИВЕЛО К НИЧЬЕ

3. 11. 2015

 9. United clans – Zimbru Olymp A 1:1

zo-p2015-tym.jpg

 

СТРЕМЛЕНИИ К ПОБЕДЕ ПРИВЕЛО К НИЧЬЕ

 

Важный, очень важный матч, в котором Зубры Олимпийцы обязаны были набирать очки, закончился ничьей 1:1. При этом United Clans не забили ни одного мяча - о всех голах в этом матче постарались Зубры! Один из них, как мы понимаем, забили опять в свои ворота. И к тому снова множество, реальное множество, неиспользованных 100% моментов!!! Что тут говорить - в этом сезоне продуктивность Олимпийцев просто мизерная... 

 

Но в чём нельзя упрекнуть наших футболистов, так это в бойцовских качествах, в силе духа и стремлении к Победе! Опять всего с одним игроком на замене, все как один от первой до последней минуты, отработали на максимум! Игра проходила в очень высоком темпе и можно смело сказать, что наши Зубры в нём смотрелись лучше! Но просто в этом сезоне нам надо создать как минимум десять явных голевых моментов, чтоб забить хотябы один гол! И иногда мы путаем ворота :) 

 

Что ж, значит в следующем матче мы создадим 20 голевых, забьём 2 гола сопернику и ... 1 себе :) Такая Победа нас вполне устроит!!!

 

 

*********************

 

 

SNAHA ZVÍTĚZIT PŘIVEDLA K REMÍZE

 

Důležitý, velmi důležitý zápas, ve kterém Zubři Olympionici byli povinní bodovat, skončil remízou 1:1. Při tom United Clаns nedal jediný gól - o všechny góly v tomto zápase se postarali Zubři! Jeden z nich, jak chápeme, opět vstřelili do vlastní branky. A k tomu znova velké množství, opravdu velké množství, nevyužitých 100% šanci!!! Co na to říci - v této sezóně produktivita Olympioniků jen mizerná...

 

Ale co nemůžeme vytknout našim fotbalistům, tak to je bojovnost, morální sílu a snahu Zvítězit! Opět pouze s jedním hráčem na střádání, všichni jako jeden, od první do poslední minuty, odmakali na maximum! Hralo se ve velmi vysokém tempu a můžeme s jistotou říci, že naše Zubři vypadali lépe! Jen že právě v této sezóně musíme vytvořit alespoň deset jasných šancí pro to aby vstřelit alespoň jeden gól! A někdy si popleteme i bránu :)

 

To znamená, že v příštím kole vytvoříme si 20 šanci, dáme 2 góly soupeři a 1 ... sobě :) S takovým Vítězstvím budeme vcelku spokojeni!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář